Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb külföldi oldalak képes leírás - Makramé - Csomózás.tlap.hu
részletek »

Egyéb külföldi oldalak - Makramé - Csomózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makrame.tlap.hu » Egyéb külföldi oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Karkötő az elejétől a végéig

Karkötő az elejétől a végéig

Az oldalon egy makramé karkötő elkészítésének mozzanatait követhetjük nyomon. A szükséges anyagoktól kezdve a kezdő csomókon keresztül a gyöngyök felrakásáig és a befejezésig lépésről lépésre mutatja be, hogyan csináljuk.

Lapos csomó...

Lapos csomó...

Ezen az ukrán oldalon egy rövid leírás van a makraméról, valamint néhány kép csomózott termékekről. Makramé karkötő, nyaklánc és mobiltartó. Rajzos vázlaton bemutatja a lapos csomó, a spirál, az oldalcsomó, a pikós oldalcsomó, a farkasfog... mintákat.

Makramé könyv

Makramé könyv

Ezen a horvát oldalon többek között egy makramé könyvet is nézegethetünk. A képre rákattintva előjön a "zoom in" gomb, amivel felnagyíthatók a képek. Így jól leolvasható az adott csomó elkészítésének módja. Sorcsomó, Jozefin-csomó, lapos csomó, spirál, farkasfog...

Makramé technika

Makramé technika

A romániai oldalon a makramé történetéről, technikájáról olvashatunk román nyelven. Ez a cikk tartalmaz egy rajzos vázlatot is a sorcsomó készítéséről. Két különféle faldísz képe is megtalálható a weblapon, ezeket a képeket kinagyítva ötletet meríthetünk 1-1 újabb makramé mintának az elkészítéséhez.

Mindenféle csomó

Mindenféle csomó

Ezt a román honlapot bátran lapozgathatja mindenki, hiszen magyar fordítása is van. Ezen a weboldalon lehetősége van mindenkinek megismerkedni számos csomótípussal, úgy mint: tengerészeti csomók, alpinista, barlangász, mentő, halász csomók, háztartási csomók, cipőfűző csomók, nyakkendő csomók és természetesen a makramé csomói.

Széktámla, szekrényajtó...

Széktámla, szekrényajtó...

Michal Ilecko makramé oldalán igazán különlegesnek mondható csomózott dolgokkal találkozunk. A bal oldali menüre kattintgatva láthatunk csomózott falvédőt, újságtartót. De készített csomózással szekrényajtót, és széktámlát is...

Virágtartók, faldíszek

Virágtartók, faldíszek

Edita Debnárová dekorációs oldalán a különféle technikák között megtalálható a makramé is. Makramé virágtartókat és faldíszeket találunk az oldalán. A csomózott virágtartók között van szimpla és dupla is. Faldíszei általában gyönggyel vannak díszítve. A menü az oldal bal oldalán található, itt tudunk válogatni.

Tuti menü